Aanmelden

Aanmelden via huiskringen

Bent u aangesloten bij een huiskring? Dan krijgt u een datum toegewezen van uw huiskringleider. U kunt zich dan, als u dat wilt, voor deze datum aanmelden. Het aanmelden voor uzelf en eventuele gezinsleden kunt u via bovenstaande button doen.


Persoonlijke aanmelding

Bent u niet aangesloten bij een huiskring, klik dan op bovenstaande button. U gaat naar een inschrijfformulier. U kunt hierin uw voorkeur van zondag opgeven. Tot vrijdagavond 20.00 uur kunt u zich opgeven voor de zondag daarop. Mocht er plek zijn, dan laten we u dat weten. Anders krijgt u een alternatieve zondag toegewezen. Omdat er een beperkte capaciteit is, kan het zijn dat er geen plek is op de zondag van uw voorkeur. We hopen op uw begrip!

Gezondheidsvoorschriften bij bezoek van de dienst

Vanaf 1 juli 2020 heeft Tripodia haar deuren weer geopend. Het bezoeken van de dienst verloopt via de huiskringleiders óf via een persoonlijke aanmelding. Maar lees eerst onderstaande informatie door.

We zijn blij dat de zondagse ochtenddienst weer opengesteld is voor bezoekers. Maar u begrijpt dat we wel aan wat voorwaarden moeten voldoen, waardoor het toch echt anders is dan u gewend bent. We hopen op uw begrip daarvoor.

Tijdens de dienst hanteren we de volgende richtlijnen:

Gezondheidsvoorschriften

U bent volgens het RIVM verplicht om naar waarheid ‘nee’ te antwoorden op de volgende vragen:

  • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment last van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waar het coronavirus is vastgesteld?

Als u ‘ja’ moet antwoorden op één van bovenstaande vragen, verzoeken wij u om thuis te blijven. We doen dit om elkaar te beschermen.