Meteen naar de inhoud

Aanbiddingsavond met Erik de Mooij & Band

  • Events
Erik De Mooij & Band

Baptistengemeente Katwijk start op zondag 12 september het nieuwe seizoen met een aanbiddingsavond. Erik de Mooij & Band uit Rijnsburg is hiervoor uitgenodigd. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in zalencentrum Tripodia. Voorganger Jaap Ketelaar zal de avond openen. 

Jaap Ketelaar is enthousiast om het nieuwe seizoen op deze manier te beginnen. “We zijn als mensen geschapen tot de eer van God. Hij is het waard om aanbeden te worden. Het gaat niet om ons, maar het gaat om Hem,” is Jaap stellig. “Eigenlijk is het daarom heel mooi dat we als Baptistengemeente Katwijk het seizoen starten met een avond van aanbidding.” Jaap kwam recent in contact met aanbiddingsleider Erik de Mooij en beiden werden enthousiast om deze avond te organiseren. 

Voor Erik de Mooij en zijn band is dit weer het eerste optreden sinds lange tijd. Toch hebben ze afgelopen coronaperiode niet stilgezeten. Met zijn band bracht hij al verschillende singles uit. Inmiddels is Erik de Mooij & Band een bekende naam aan het worden binnen christelijk Nederland. Erik heeft het verlangen om binnen gemeenten met verschillende generaties God te aanbidden. Hij doet dit met een mix van traditionele en nieuwe aanbiddingsliederen. Zo speelt hij liederen van onder andere Opwekking, Worship Central, Chris Tomlin, Kees Kraayenoord en gezangen & psalmen in een nieuw arrangement.  

Gemeenteleden en andere geïnteresseerden die hierbij aanwezig willen zijn, dienen zich vooraf aan te melden via www.kerkdichtbij.nl/aanbiddingsconcert. In verband met Covid-19 is het aantal plaatsen beperkt