Meteen naar de inhoud

Alpha Cursus in september weer van start. (Ook online-cursus!)

‘Waarom ben ik hier op aarde? Waar leef ik voor? Is er leven na de dood? Voor mensen die nadenken over levensvragen organiseert de baptistengemeente vanaf september weer een Alpha Cursus in Tripodia. In een ontspannen sfeer, die begint met gezellig samen eten, wordt in een aantal weken diverse onderwerpen met elkaar besproken in kleine groepen. Tijdens interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Naast de gewone cursus gaat er in september ook een online Alpha Cursus van start via Zoom.

Reguliere Alpha-cursus

De Alpha-cursus wordt georganiseerd door de Baptistengemeente Katwijk op 11 zondagavonden (van 17.00 tot 20.30 uur) in Tripodia, Hoornesplein 155 te Katwijk aan Zee. Toegang is gratis. Behalve de avonden is er ook een weekend bij. De eerste avond start op zondag 5 september.

Alpha Online

Naast de reguliere Alpha-cursus (met fysieke bijeenkomsten in Tripodia) organiseren we ook Alpha Online op woensdagavonden. De online-variant is geschikt voor mensen die niet makkelijk ’s avonds weg kunnen en liever eerst vanuit hun vertrouwde omgeving het geloof willen ontdekken. De avonden duren van 20.15 uur tot 21.30 uur. De onderwerpen komen uiteraard overeen met die van de reguliere Alpha-cursus. Deze cursus gaat op woensdag 22 september.

Voor meer informatie of aanmelden voor een van beide cursussen kunt u terecht op deze pagina.