Meteen naar de inhoud

Alpha-online van start gegaan, aanmelden kan nog!

Op donderdagavond 18 maart is de Alpha-online van start gegaan. Tijdens acht avonden kunnen deelnemers op een laagdrempelige manier in aanraking komen met het christelijk geloof. ‘Waarom ben ik hier op aarde? Waar leef ik voor? Is er leven na de dood? Dat soort vragen komen aan bod. Vanwege de coronacrisis wordt de cursus via ZOOM gegeven in een interactieve setting. Tijdens de introductieavond waren er verschillende deelnemers die zich hadden aangemeld naar aanleiding van een facebookfilmpje waarin de Alpha-online gepromoot wordt. Er werd stil gestaan bij het thema ‘Is er meer?’ Geïnteresseerden kunnen nog aanhaken voor de vervolgavonden. Donderdag 25 maart komt het thema ‘Wie is Jezus’ aan bod.

Agenda

Op acht donderdagavonden van 20.15 tot 21.30 uur ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. De afsluiting van de cursus is op donderdag 20 mei. Behalve op donderdagavonden is de cursus ook op vrijdagavond 23 april en zaterdagochtend 24 april.

Opgeven?

De cursus is gratis. Opgeven kan per e-mail: alphaonline@baptistenkw.nl. Meer informatie: Edwin Vianen (Mob. 06-18758155).