Meteen naar de inhoud

Bomschuitzaal wordt multifunctioneel koffiecafé

  • Hoornes

Er is hard gewerkt in Tripodia afgelopen maanden. Het interieur krijgt een hele nieuwe uitstraling. Binnenkort is de Bomschuitzaal aan de beurt. De ruimte die als crèche gebruikt wordt (einde van de gang), wordt het nieuwe koffiecafé voor door de week en op zondag kan het gebruikt worden voor de crèche en na de dienst als jeugdhonk voor 12+.

Met het koffiecafé willen we ruimte bieden om elkaar te ontmoeten in de Hoornes en waar kan dat nu beter dan in ons eigen Tripodia! Over enkele weken zal er zelfs al een eigen ingang worden gemaakt aan de kant van het parkeerterrein. We hopen dat de wijk zich welkom voelt, elkaar hier kan ontmoeten, maar waar nodig ook een luisterend oor vindt. En de koffie en thee? Die is gratis. Zo is een ieder welkom.

Maar voor het zover is, moet er nog wel wat werk verzet worden. We zijn op zoek naar vrijwilligers: timmerlui die voor de meubels in het interieur wat kunnen betekenen. Misschien wilt u wel concreet een dag mee helpen in het koffiecafé. Of heeft u andere vragen of ideeën. Neem dan contact op met Elisabeth van Delft. (elisabethvandelft@baptistenkw.nl)

Het is een grote droom, maar zeker geen onrealistische. De opstartkosten zijn fors en we zijn dan ook erg dankbaar dat Fonds 1818 inmiddels een deel mee sponsort. We blijven sponsoren aanschrijven en dromen nog over € 20.000,- aan eenmalige donaties. Mocht u hierin wat kunnen betekenen, ook dan horen we dit graag 🙂

Tot slot. We zijn nog op zoek naar een pakkende naam voor het koffiecafé. De winnaar mag onze koffiehoek officieel openen en krijgt het eerste bakje koffie!