Meteen naar de inhoud

Collecte voor Oekraïne brengt €2630,- op!

Zondag 6 maart is er in de dienst bij de Baptistengemeente een extra collecte gehouden voor de broeders en zusters in Oekraïne die te lijden hebben onder de gevolgen van de oorlog. Deze collecte heeft maar liefst €2630,- opgebracht. Tijdens de dienst waren er ook enkele Oekraïners aanwezig die al zijn opgevangen door gemeenteleden.

De Unie-ABC, waar wij als Baptistengemeente Katwijk ook bij aangesloten zijn, en CAMA Zending staan in nauw contact met de Oekraïense Baptistenunie en lokale baptisten- en CAMA-gemeenten. Hoewel deze gemeenten zelf natuurlijk ook in spanning zijn voor wat er over hen heen komt, willen zij het licht van Christus verspreiden in de duisternis. Daarom zijn zij onmiddellijk begonnen met het bieden van onder meer onderdak, voedsel en dekens aan landgenoten die hun huis hebben moeten ontvluchten en aan de bevolking om hen heen.

Uw bijdrage gaat via de European Baptist Federation (EBF) en CAMA Zending naar de betrokken lokale gemeenten. Op deze manier kunnen we onze verbondenheid met hen praktisch handen en voeten geven. 

Ook uw gebed wordt uiteraard zeer dringend gevraagd.

Meer informatie kunt ook vinden op de website van de Unie-ABC