Meteen naar de inhoud

Corona-update: Geen eredienst in Tripodia, wel livestream

Het RIVM stelt dat alle bijeenkomsten van meer dan 100 personen geen doorgang mogen vinden. Wij als Baptistengemeente zullen hier gehoor aan geven en hebben besloten om tot 31 maart 2020 geen reguliere erediensten te houden. Wel willen we de zondagmorgen dienst via een livestream aanbieden, op dit moment wordt er hard gewerkt aan de technische realisering hiervan. Verdere instructies over hoe dit precies  in zijn werk gaat, communiceren we via de Bapp, de nieuwsbrief en de WhatsApp van de huiskringen.

De D-Vine AM dienst van a.s. zondag zal vooralsnog wel door gaan.

Huiskringen

Omdat we het als gemeente belangrijk vinden om wel naar elkaar om te blijven kijken, juist in deze tijd, bevelen we van harte aan om met de huiskring samen te komen om de livestream te volgen. Dus ben je aangesloten bij een huiskring, zoek dan samen naar de beste manier om hier invulling aan te geven.

Ben je niet aangesloten bij een huiskring, maar je wel graag wil deelnemen hieraan, neem dan contact op via huiskringen@baptistenkw.nl

Zodra we meer ontwikkelingen hebben, communiceren we via de Bapp, de nieuwsbrief en/of WhatsApp-groepen van de huiskringen.