Meteen naar de inhoud

Elkaar beter leren kennen met de Pre Marriage Course

Zit jij in een serieuze relatie en denken jullie na over een volgende stap? Hoe weet je of je echt bij elkaar past? Hoe kun je je relatie goed en leuk houden? Leer elkaar nog beter kennen en doe een Premarriage Course! Vanaf 16 maart start de cursus in Tripodia. De cursus is er voor ieder stel dat wil investeren in en zich wil voorbereiden op een toekomst samen. Je leert wat echt belangrijk is in een duurzame relatie! Meld je aan!

Tijdens vijf romantische en inspirerende avonden, die beginnen met een etentje voor twee, ontdek je hoe jouw relatie nog sterker kan worden! Elke cursusavond worden er opbouwende filmpjes getoond en worden er door de cursusleiders praktische voorbeelden gegeven en ervaringen gedeeld. Daarnaast worden er tools vanuit de Bijbel aangereikt om samen mee aan de slag te gaan en in gesprek te gaan over jullie relatie. Hoewel je de cursus met andere stellen doet, voer je jullie gesprekken altijd met z’n tweeën.

 Onderwerpen van de bijeenkomsten zijn:

  1. Communicatie
  2. Toewijding
  3. Conflicten oplossen
  4. Liefde levendig houden
  5. Gedeelde doelen en waarden

De cursus is herkenbaar, eerlijk en mét een vleugje humor!

De Premarriage Course zal in Tripodia  worden gehouden op 16, 23 en 30 maart en 6 en 13 april. Elke avond start om 19:00u. en duurt tot ongeveer 21:45u. De kosten zijn 30 euro per koppel!  

Kom alvast in de stemming en check premarriagecourse.nl.

Aanmelden voor Pre Marriage Course

Jouw gegevens

Jouw naam*

Jouw partner

Naam jouw partner*

Contactgegevens

Jullie deelname

Betaalmethode*
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
 

Agenda