Meteen naar de inhoud

Elke dag een podcast ’40 dagen hier en nu’

Vanaf vandaag (woensdag 2 maart) is op de Bapp de Podcastserie ’40 dagen hier en nu’ van start gegaan. De podcast biedt een unieke mogelijkheid om als gemeente gezamenlijk vorm te geven aan de 40 dagen tijd. De inhoud hiervan kan bestaan uit een overdenking, een Bijbeltekst, een verdiepingsvraag, een lied of een kort gebed. 

Gebruikers van de Bapp krijgen elke dag een Podcast (audio-overdenking) te zien in hun opstartscherm. Als u de serie actief wil volgen, kunt u ook de pushmelding hiervoor activeren. U krijgt dan elke dag een melding als er een nieuwe podcast online staat. Om interactie tussen de gemeenteleden te stimuleren is het mogelijk om reacties te plaatsen onder de podcast. Zo kunnen de gemeenteleden delen wat zij vinden van de podcast, wat hen het meeste aanspreekt of welke vragen zij hebben.

De Podcastserie is een initiatief van de ontwikkelaar Hagru van de Bapp in samenwerking met verschillende kerken en christelijke instanties. We menen dat dit een hele mooie mogelijkheid is om als gemeente de 40-dagentijd in te gaan. Wilt u meer informatie over dit project? Ga dan naar de speciale website www.40dagenhierennu.nl