Even samen: Wie bemoedig jij met een kaartje?

Wie zou jij een kaartje willen sturen? In het online programma ‘Even Samen’ hebben we hiervoor speciaal een rubriek voor gemaakt met de titel ‘Op de post’. Elke aflevering komt er iemand uit de gemeente langs die een kaart mag uitzoeken en dan mag aangeven wie hij of zijn graag wil bemoedigen met een kaartje.

De kaarten zijn weer gemaakt door gemeenteleden. Maak jij nou ook zelf kaarten en wil je deze beschikbaar stellen voor ‘Op de Post’, dan kan je mailen naar evensamen@kerkdichtbij.nl. Op die manier help je mee aan een leuke kaartenbak en je krijgt nog wat gratis reclame! 😉

Lijkt het je mooi om op deze manier iemand te bemoedigen met een kaartje en wil je daarvoor langskomen in het programma, dan vinden we dat natuurlijk helemaal super! Meld je dan ook aan via evensamen@kerkdichtbij.nl.

‘Even Samen’ wordt vanaf woensdag 20 januari tweewekelijks uitgezonden via deze website of via het Youtube-kanaal van de Baptistengemeente om 19.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Jaap Ketelaar en Helena Katerberg. ‘Even Samen’ duurt een half uur en is met verschillende rubrieken luchtig, grappig, serieus, hoopgevend en bemoedigend.