Meteen naar de inhoud

Feestelijke viering 25-jarig jubileum senioren

Zo’n veertig senioren uit de baptistengemeente waren afgelopen maandag bij elkaar in Tripodia om het vijfentwintigjarig bestaan te vieren van de “Jeugd van toen”. De feestelijke ochtend stond in het teken van dankbaarheid, samenzang, terugkijken en wat (muzikale) bijdragen van enkele ouderen.

De feestelijke bijeenkomst begon al om 10.00 uur in de grote zaal van Tripodia met koffie en gebak. Onder begeleiding van een muziekgroep werden er liederen gezongen die door de senioren zelf aangedragen waren. Dina Star leidde de ochtend met ondersteuning van Nel Barnhoorn, Maria Maagdenlijn en Coby Potters. Nel Barnhoorn verzorgde ook nog een prachtig gedicht en echtgenoot Bas zong een prachtig lied. Zuster Nel van der Plas, net 92 geworden en de oudste van het stel, schetste de historie van “De Jeugd van toen”. En zuster Nel van der Bent had nog een opwekkend woord voor de aanwezigen. 

Er waren zo’n veertig senioren in de grote zaal van Tripodia
Bas Barnhoorn wordt begeleid door Arie den Hollander
Dina Star met haar man Hans
Familie Wolthaus en zr. van der Bent
Kees en Alice Houwaard met Peter Potters
Er was een feestelijk buffet geregeld.
Veel eten ging op…
Er was zelfs nog over.

Vanuit 1 Samuel 7 werd door Jaap Ketelaar stilgestaan bij het oprichten van een steen om God de eer te geven voor vijfentwintig jaren seniorenochtend. Die steen werd in het gebed later ook daadwerkelijk ‘opgericht’. Het mooie jubileum was eigenlijk twee jaar geleden al bereikt, maar door corona was het er nog niet van gekomen om zo uitbundig uit te pakken. Maandag werd dat dubbel en dwars goed gemaakt. Er werd afgesloten met een heerlijk koud/warm buffet. Er was meer dan genoeg, zelfs zo dat er naderhand nog het een en ander verdeeld kon worden. Dat is misschien ook wel symbolisch voor de seniorenkring: overvloedig gezegend in de afgelopen jaren om vervolgens ook weer uit te delen.