Meteen naar de inhoud

Interkerkelijke openluchtdienst op de Goerie

Zondag 27 juni wordt op de Goerie de tweede interkerkelijke openluchtdienst gehouden. Vorig jaar trok het evenement op de Goerie zo’n vijfhonderd bezoekers. Ook dit jaar is er gelukkig weer toestemming om met elkaar samen te komen. Van 15.30 tot 17.30 uur bent u van harte welkom om God met elkaar te aanbidden. Tijdens de openluchtdienst zal de Bethel-/Baptistenband de samenzang begeleiden. Evangelist Johan Schep komt spreken.

De openluchtdienst is een initiatief van Hervormde Wijkgemeente Bethel en Baptistengemeente Katwijk. De organisatie is nog hard op zoek naar vrijwilligers die toezicht kunnen houden. Aanmelden kan bij Gert Pluimgraaff. Mail dan naar gertpluimgraaff@baptistenkw.nl

Als collectedoel wordt dit jaar gekozen voor Koffiebuurthuis ‘De Blijde Boon’ welke momenteel bij Tripodia gerealiseerd wordt. Het Koffiebuurthuis heeft een laagdrempelige functie naar de wijk. Vorig jaar was het collectedoel de friet- en vistent van ‘Keuringsdienst de Goerie’. Keuringsdienst de Goerie is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking, die gevestigd is in het clubhuis van ijsclub Voorwaarts in Katwijk. Elke week komen hier mensen bijeen voor verschillende klusjes en activiteiten.