Meteen naar de inhoud

Lokaal pinkstervuur bij Baptistengemeente Katwijk

De landelijke pinksterconferentie van Stichting Opwekking wordt dit jaar in verband met Corona online georganiseerd. Normaal gesproken trekt de conferentie zo’n 70.000 bezoekers op Walibi Flevo. Het verlangen van Stichting Opwekking is om door het hele land lokale pinkstervuurtjes te ontsteken. Vanaf vrijdagavond 21 mei tot en met maandagochtend 24 mei verzorgt Baptistengemeente Katwijk vanuit Tripodia een lokaal pinkstervuur.

In de grote zaal van Tripodia worden de hoofdprogramma’s van vrijdag, zaterdag, zondag en maandag gestreamd. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website kerkdichtbij.nl/pinkstervuur.  In de trawlerzaal zullen diverse seminars gestreamd worden om met elkaar te volgen. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden maar er geldt wel een maximum van dertig bezoekers. Na de diensten zal er gelegenheid zijn om na te praten met een kopje koffie of thee.

Op vrijdagavond 21 mei is in de grote zaal de openingsavond met Ruben Flach (Directeur Opwekking). Deze samenkomst wordt in de twee grootste zalen van Tripodia gestreamd.

Elke dag is er om 10.00 uur, 15.00 uur en 20.00 uur een samenkomst in de grote zaal en op hetzelfde moment een seminar in een andere zaal. 

Voor een volledig programma kan men terecht op www.kerkdichtbij.nl/pinkstervuur.

Deelname is gratis en op basis van beschikbaarheid. Wel zal er gecollecteerd worden voor Stichting Opwekking. De bijeenkomsten vinden plaats via de geldende corona-richtlijnen. De bijeenkomsten zijn ook thuis via www.opwekking.nlte volgen.