Meteen naar de inhoud

Multifunctioneel Koffiecafé voor de wijk vordert

Vorige maand hebben we u al kunnen berichten dat de Bomschuitzaal de bestemming krijgt van een multifunctioneel Koffiecafé. Sindsdien is er niet stil gezeten. We hopen u elke maand even bij te praten, want de planning is dat we aan het begin van het nieuwe seizoen deze ruimte voor de wijk feestelijk kunnen openen.

De zaal is inmiddels helemaal gestript. Aan de voorkant is er een deur naar de straatkant in geplaatst. Binnen zijn de plafonds en de vloerbedekking er uit gehaald. Muren worden gladgemaakt. Omdat er nu doordeweeks scholieren van het Andreascollege in Tripodia zitten, kan er even wat minder hard doorgewerkt worden, maar achter de schermen gaan de voorbereidingen in volle gang door. Zo wordt er gekeken naar interieur, is men druk bezig met vergunningen voor een klein terrasje aan de buitenkant en wordt er gekeken welke (eerlijke) koffie en thee straks het beste geschonken kan worden. Heeft u nog goede tips op dat vlak? Ze zijn van harte welkom.

Ook is er vorige maand een prijsvraag uitgegaan voor een pakkende naam voor het koffiecafé. Er zijn inmiddels heel wat namen genoemd en in de volgende nieuwsbrief maken we de winnende naam met het bijbehorende logo (en de uitleg die daarbij hoort) bekend. De bedoeling is dat het koffiecafé laagdrempelig toegankelijk is voor de wijk, dat er goede koffie geschonken wordt en dat men zich van harte welkom voelt voor een ontmoeting of gewoon om even te ontspannen.