Meteen naar de inhoud

Vervolgavond Triades gepland op 27 mei

Afgelopen najaar is er, in samenwerking met Navigators LEF, een speciale avond in Tripodia geweest over het deelnemen aan een zogenaamde Triade. De opname is hier terug te kijken. Inmiddels zijn er vanuit deze avond 16 triades ontstaan die als doel hebben om ‘gericht onze wandel met de Heer te versterken’ en we zijn daar dankbaar voor. Maar het is tijd voor een update…

Onlangs hebben we contact gehad met Geert van ’t Veer van Navigators LEF over een gezamenlijke vervolg-avond om het vuur brandend te houden, een stukje verdere toerusting te ontvangen en mogelijk nieuwe mensen te interesseren. Eerder mikten we op maart-april en dan een slotavond in Juni, maar in verband met de avondklok die nog steeds van kracht is hebben we besloten de avond te verplaatsen naar de maand mei zodat er meer kans is dat we elkaar kunnen ontmoeten in Tripodia (toch in ieder geval 30 van ons). Daarmee zou dan de avond van juni vervallen. We hebben deze avond nu voorlopig geprikt op donderdagavond 27 mei en hopen DV dat deze dan door kan gaan. Noteer, als u wilt, deze avond vast ‘in potlood’ in uw agenda.

Wat kunt u in de tussentijd doen? Nou, u hoeft zich niet te vervelen 🙂 . Over Triades is inmiddels een e-book(je) verschenen dat u gratis kunt downloaden. Vanuit onze gemeente hebben we daar (bescheiden) in meegedacht en -gewerkt. Mooi helder, beknopt, to-the-point, inspirerend! Je kunt dit boekje gebruiken als ondersteuning voor de triade waar je al aan mee doet, maar mogelijk is het voor jou een aanleiding om er kennis van te nemen en dán in te stappen. Het boekje mag ook verder verspreid worden. We doen ons best om hierin te ondersteunen. Het is ideaal als je zelf de mogelijkheid hebt om mensen in je omgeving te polsen om samen een triade te starten. Lukt dat niet, laat het ons dan weten via triades@baptistenkw.nl. We proberen dan met je mee te kijken naar een mogelijke match met anderen.