Meteen naar de inhoud

Vrouwendag in het teken van ‘gezien worden’

  • Events
Jonge vrouw die buiten een boek leest

Zaterdag 21 mei wordt er in Tripodia voor het eerst (sinds lange tijd) een vrouwendag georganiseerd in de gemeente. Het thema van deze dag is “ZIEN”. Willem Tukker (voorganger Evangelische gemeente Wassenaar) en Hilde van Dam (Baptistengemeente Arnhem, werkzaam in de christelijke hulpverlening) zijn uitgenodigd om te komen spreken. Daarnaast verzorgt Jedidja van Duijn de muzikale begeleiding.

Na een aantal vrouwenweekenden is nu gekozen voor een vrouwendag. Op deze manier kan jong en oud heel laagdrempelig elkaar ontmoeten, opgebouwd worden en beleef je als vrouw een ontspannen dag waarin je je lekker kunt laten verwennen. Tussen de middag is er een lekkere lunch en zijn er verschillende kraampjes waar je kunt shoppen.

De inloop in Tripodia is vanaf 09.00 uur. De vrouwendag begint om 09.30 uur en is rond 15.00 uur afgelopen. De kosten bedragen 15 euro en kunnen op de dag zelf voldaan worden. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar joanneklinkenberg@baptistenkw.nl. Heb je vragen? Je kan ook een van de vrouwen van de organisatie aanspreken: Joanne Klinkenberg, Leonne van der Vijver, Krijna van Beelen of Margreet Boesaard.

Jonge vrouw die buiten een boek leest