Week van Gebed: elke dag een overdenking in de Bapp

#blijfinmijnliefde. Dat is de oproep die in 2021 centraal staat tijdens de Week van gebed voor eenheid van christenen. Het is een oproep van Jezus Christus zelf uit het evangelie volgens Johannes. Ook als Baptistengemeente Katwijk doen we mee aan deze gebedsweek. Elke dag om 07.00 uur verschijnt er in de Bapp een overdenking met reflecties en gebedspunten.

Jezus Christus zei tegen zijn discipelen: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’ Hij blijft in de liefde van de Vader en wil niets liever dan die met ons delen. Hiervoor gebruikt Hij het beeld van de wijnstok. Hij is de wijnstok en de Vader de wijnbouwer. Die snoeit ons en maakt ons heel, zodat wij hem kunnen eren en vrucht dragen. Vrucht die zichtbaar wordt in eenheid. Dat is wat we hopen dat er in deze Week van gebed gebeurt. 

Week van gebed van 17 t/m 24 januari
Zondag 17 januari:                  Geroepen door God
Maandag 18 januari:               Verborgen groeien
Dinsdag 19 januari:                 Eén lichaam vormen 
Woensdag 20 januari:             Samen bidden
Donderdag 21 januari:            Veranderd door het Woord
Vrijdag 22 januari:                  Liefde tonen
Zaterdag 23 januari:               Groeien in eenheid
Zondag 24 januari:                 Heel de schepping

Meer informatie over de De Week van Gebed kunt u terugvinden op deze website. Heeft u de Bapp nog niet geinstalleerd op uw smartphone? Stuur dan een berichtje naar ict@baptistenkw.nl en het wordt zo spoedig mogelijk geregeld.

We wensen u een gezegende gebedsweek toe!