Meteen naar de inhoud

Donderdag 24 juni organiseren we in de Baptistengemeente de interactieve avond ‘Corona in de Kerk’. Tijdens deze avond gaan we met elkaar in gesprek over de impact van Corona ook in de gemeente. Dat doen we door terug te blikken, stil te staan bij de actualiteit en vooruit te kijken richting de toekomst. Voor deze avond hebben we drie sprekers uitgenodigd die deel zullen nemen in een panel: theoloog en oud-voorganger Henk Bakker, gemeentecoach Simon van Groningen en voormalig Tweede-Kamerlid Eppo Bruins (CU). Tijdens de avond zijn er verschillende filmpjes te zien van gemeenteleden die op een of andere manier met Corona te maken hebben gehad.

We hebben als gemeente een heftige tijd meegemaakt. Ook in onze gemeente hebben mensen de gevolgen van Corona ondervonden. Nu ziet er gelukkig een stuk beter uit en merken we ook in het samenkomen steeds meer versoepelingen. Toch kunnen we niet onder stoelen of banken schuiven dat we ook in onze gemeente heel verschillend over dit thema kunnen denken. En dat mag. Maar we willen het ook graag bespreekbaar maken. Daarom willen we hier een avond aan wijden waarin gemeenteleden hun vragen in kunnen sturen. We horen hoe ook door de panelleden verschillend gedacht wordt over bepaalde thema’s, maar hoe we toch met elkaar de verbinding zoeken en ons richten op Jezus Christus. Een boeiende avond dus.

Heeft u vragen, maar ze nog niet gesteld, of bent u benieuwd waarom we als gemeente bepaalde keuzes gemaakt hebben? Mail uw vraag via secretariaat@baptistenkw.nl door en we zullen uw vraag tijdens de avond proberen mee te nemen. Tijdens de avond is er plek in de zaal voor ca. 60 mensen, maar er zal ook gefilmd worden ten behoeve van de livestream. Mogelijk wordt de opname van deze avond op een later tijdstip ook beschikbaar gesteld aan ons kerkverband ABC-Unie van Baptistengemeenten.

De sprekers

Dr. Henk Bakker (theoloog en schrijver)

Dr. Eppo Bruins (Oud Tweede Kamerlid CU)

Simon van Groningen (spreker/oud voorganger)

Meld u hier aan voor de avond!

Corona in de kerk

Naam(Vereist)