Meteen naar de inhoud

Kinderwerk

Vanwege de vele kinderen zijn de kinderen die onze gemeente bezoeken zijn ze in verschillende leeftijdsgroepen opgedeeld. Voor de kinderen van de crèche, onderbouw en middenbouw is de kinderkerk in zalen in Tripodia. De oudste groep, de bovenbouw, maken gebruik van een zaal in De Haven (Groen van Prinstererweg 1)(LET OP: Het kan zijn dat de locatie van groepen in seizoen 2019/2020 wijzigt, we proberen je via zoveel mogelijk kanalen op de hoogte te houden). De verschillende groepen worden geleid door toegewijde medewerkers die onder leiding staan van de stuurgroepen crèche en kinderwerk. We maken gebruik van bestaande educatieve programma’s waarmee we kinderen helpen op weg naar geloofsgroei afgestemd op hun belevingswereld.

Baby ’s | 0 – 2 jaar

We gaan er bij de allerkleinsten voor om zorg, aandacht en veiligheid te bieden in een rustige omgeving. Zoals uit een klein mosterzaadje een enorme boom kan worden, zo zitten de allerkleinste al boordevol potentie. De zorg die ze in deze eerste levensfase zal ze helpen volledig tot bloei te komen.

Peuters | 2-4 jaar

Peuters zijn een schat uit de hemel en we zijn blij hen te kunnen onderwijzen uit het woord van God! Kinderen hebben een goede tijd als ze genieten van spelen, Bijbelonderwijs, leuke activiteiten en lofprijs en aanbidding. Deze leeftijd leert vooral door ontdekken en herhalen.

Onderbouw | groep 1 & 2

Het spelenderwijs leren kan nu goed beginnen. Je kinderen zullen beginnen met leren over hun relatie met God op manieren die eenvoudig, creatief en leuk is. Kinderen in deze groep zullen beginnen levenslange vriendschappen op te bouwen. Doormiddel van thema’s doen de kinderen ervaring op. Lofprijs en aanbidding, Bijbelsonderwijs en kleine groepjes zijn kenmerkende onderdelen om de kinderen te laten groeien.

Middenbouw | groep 3-5

Deze mooie krijgers zullen bezig zijn met inspirerende lofprijs en aanbidding, kleine groepjes & interactieve spellen en activiteiten als ook Bijbel verhalen en onderwijs. De groep voor jonge basisschoolleerlingen is een geweldige plek voor kinderen om gezonde vriendschappen te ontwikkelen in een leuke en veilige omgeving.

Bovenbouw | groep 6-8

Deze geweldige groep zit vol met actie waarin de kinderen ontdekken. Lofprijs en aanbidding, kleine groepen, inspirerend onderwijs en creatieve werkvormen helpen de kinderen om op geestelijk, sociaal en fysiek gebied geweldig te zijn. (Deze groep komt samen in De Haven. Kinderen kunnen daar voor de dienst worden gebracht en zullen onder leiding van de kinderwerkers weer terugkeren naar Tripodia.

We werken in de verschillende groepen met aanwezigheidslijsten. Is uw kind er voor het eerst? Kom gerust naar ons toe en laat ons weten of er dingen zijn waar we bij uw kind rekening mee moeten houden (allergieën e.d.). We creëren graag om een omgeving waarin een kind in alle opzichten veilig is.